Українців сповіщатимуть про запуск російських ракет

1
Українців сповіщатимуть про запуск російських ракет
Веб-розробник з Одеси Геннадій Сульдін створив програму для перехоплення ракет окупантів. Назва програмного забезпечення – «еППО», пише ITsider.

Сульдін каже, що в програму будуть задіяні військовослужбовці, які відстежуватимуть переміщення ворожих ракет над територією України. А повідомлятимуть про ці ракети самі українці.

Справа в тому, що наразі українська ППО просто не бачить російські крилаті ракети «Калібр», бо вони літають на дуже малих висотах. Завдяки додатку українці зможуть повідомляти про проліт ракети над своїм населеним пунктом. Щоб передати інформацію про ракету, яку ви бачили, потрібно відкрити додаток, натиснути на червону кнопку, і передати свої координати. Вони будуть передані на пульт оператора командного пункту ППО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А зараз що немає такого оповіщення? Та й поки хтось кудись передасть про політ то та ракета сотню кілометрів пролетить. Комусь захотілося заробити на непотрібних додатках.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні