На Волині чоловік їсть скло та хробаків. ВІДЕО 18+

2
На Волині чоловік їсть скло та хробаків. ВІДЕО 18+
У мережі з'явилося відео, на якому всеїдний чоловік показує свої вміння. Ще на початку 2000-х про Юрія Шимроловича із Берестечка писали місцеві газети, пише Конкурент.

Відомо, що чоловік їсть скло, скотч, запалені сірники, хробаків та гілки дерев.

«Проходить добре. Здоровий шлунок маю. Можу пучечок пекучої кропиви з’їсти, колючий будяк, цвях. Колись на спір десять бокалів пива поставили. Я відразу за чотири хвилини випив вісім бокалів. Двома вже смакував, бо сперечалися, що за десять хвилин їх одужаю», - сказав чоловік.

Відомо, що чоловік досі живий, однак обирає уже більш звичні людям делікатеси.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В світі багато ідіотів, які роблять подібне, або живуть в норах з власної волі, або кажуть, що не сплять по 30 років (а направді сплять аж пердять), але, на щастя, вони разом не ходять. А жовта так звана преса квапиться про це повідомляти. Дивно, що про це не написав "Вісник" і його господар. Це його улюблені теми.
Відповісти
З голоду не помре ) листя потрібно не на лице клеїти , а на лоб .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні