«Найлегше» - коли били струмом: війська рф влаштували катувальні канцтабори в Балаклії

0
«Найлегше» - коли били струмом: війська рф влаштували катувальні канцтабори в Балаклії
Росіяни під час окупації Балаклії на Харківщині облаштували катівню у підвалах відділку поліції, де зокрема били людей струмом.

Про це заявив начальник Слідчого управління поліції в Харківській області Сергій Болвінов у Facebook.

Він розповів, що у нещодавно окупованій Балаклії у відділу поліції рашисти організували штаб. Там же, в підвальних приміщеннях відділу та у будівлі навпроти вони зробили «тюрму», де катували місцевих жителів.

Під час окупації росіяни завжди тримали у полоні мінімум 40 людей, годуючи їх двічі на день кашами без нічого. Вони шукали через місцевих колаборантів тих, хто служив або мав родичів в АТО. Також шукали людей, які допомагали українській армії знищувати окупантів. Часто людей викрадали просто з вулиці біля відділку поліції.

Болвінов розповів історію, як один чоловік просидів у «тюрмі» 46 днів, бо росіяни знайшли фото його брата у військовій українській формі.

«За словами свідків, їх катували по-різному. Усі тортури описувати не буду, скажу лише, що «найлегше» — коли били струмом. Також, в слідчих є інформація про вбитих жителів міста. Про загиблих відомо, що їх розстріляли на блокпосту росіяни в останній день окупації», — наголосив посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні