--> Тіна Кароль похизувалася своєю капустою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тіна Кароль похизувалася своєю капустою

0
Тіна Кароль похизувалася своєю капустою
Як не дивно, відома українська співачка Тіна Кароль любить займатися садом та городом. Артистка часто милується своїми земельними володіннями та показує їх своїм шанувальникам.

Тіна Кароль вже близько 10 років мешкає у приватному будинку у селі Зазим’я Броварського району Київської області. Розкішний особняк Тіна почала будувати разом зі своїм чоловіком Євгеном Огіром. Однак закінчувати будівництво будинку їй довелося самій, адже 2013 року чоловік Кароль помер від тяжкої онкологічної хвороби.

Будинок Кароль – справжній триповерховий замок, де є все. Крім великої кухні, розкішної вітальні, спальні та кількох ванних кімнат, у будинку співачки є навіть спортзал.

Однак Тіна облаштовувала на свій смак не тільки саму оселю, а й ділянку навколо будинку. Так, на території особняка є сад, в якому ростуть різні плодові дерева, квітник та город. На невеликому городі вирощуються найрізноманітніші овочі. Тіна воліє їсти фрукти та овочі саме з власного городу.

Звісно, обробляє землю не сама Тіна, вона має для цього помічники. Проте співачка обожнює виходити у свій сад та город та милуватися врожаєм. Кароль регулярно хвалиться стиглими фруктами та овочами з власної ділянки у своєму Інстаграм-блозі та Телеграм-каналі. Так, нещодавно Кароль показала підписникам, яка капуста у неї вродила цього року.

Співачка опублікувала селфі, на якому вона позує у чорному спортивному костюмі та без макіяжу. В одній руці Тіна тримала голівку капусти на рівні очей.

Що посієш те й пожнеш. У всіх сенсах

, – підписала фото артистка.



Користувачі Мережі відразу почали коментувати фото, багато хто відзначив, що Кароль дуже схудла. Ось що написали коментатори:

“Тіна так схудла”;
“Тіна так схудла, чи мені здається? Виглядає як дівчинка”;
“Справжня україночка. Красуня”
“Так скучили за цими домашніми фото”
“Рубрика сад та город знову з нами. Ми сумували”
“Напевно Тіна варитиме борщик із цієї капусти”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні