Двоє чоловіків з пістолетом і гранатою напали на 19-річного у центрі Львова

0
Двоє чоловіків з пістолетом і гранатою напали на 19-річного у центрі Львова
Львівські патрульні виявили зловмисників, що, ймовірно, вчинили розбій

Про це інформує Щоденний Львів.

Учора, близько 21-ї години вечора, львівські патрульні отримали повідомлення про розбій на вулиці Староєврейській. Схвильована заявниця повідомила, що на її родича напали невідомі особи. Зі слів 19-річного потерпілого, вони погрожуючи йому пістолетом, гранатою та кастетом, забрали телефон.

Охоронці порядку, отримавши детальний опис нападників, розпочали пошуки. Обстежуючи прилеглу територію, патрульні 1-го батальйону виявили двох громадян, схожих за описом. Встановивши дані осіб, ними виявилися 17 і 19-річні львів‘яни.

В останнього, виявили предмет, ззовні схожий на зброю, а також мобільний телефон потерпілого. На місці працювали слідчі, які надалі встановлювали всі обставини події.

Попередня кваліфікація — за ч. 2 ст. 187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) ККУ. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні