Стало відомо яка кінцева мета путіна у війні в Україні

0
Стало відомо яка кінцева мета путіна у війні в Україні
Міністр закордонних справ вважає, що будь-які поступки на користь росії не покращать ситуацію

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів про нинішні цілі рф у війні з Україною. Кінцева мета росії – повне перезавантаження нашої держави.

Дмитро Кулеба каже:

Залежить від того, які території вони зможуть утримати. Поки їм не вдається стабілізувати лінію фронту, але ніхто не повинен мати ніяких сумнівів щодо кінцевих цілей росії. Це не якась територія України, це перезавантаження всієї України
На думку політика, будь-які поступки на користь рф не покращать ситуацію. Адже, за словами Кулеби, росія вже не раз демонструвала, що їй не можна довіряти. Він пояснює:

Але ще раз підкреслю, що мета росії – коли я говорю про перезавантаження – я маю на увазі, що Україна як успішна європейська демократична держава несумісна з поняттям росії
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні