У Львові жінка почала плюватись та влаштувала істерику через прохання говорити українською. ВІДЕО

1
У Львові жінка почала плюватись та влаштувала істерику через прохання говорити українською. ВІДЕО
На прохання не грубіянити працівникам ресторану та говорити українською жінка відповіла агресією

Жінка влаштувала скандал у ресторані швидкого харчування у Львові після того, як їй зробили зауваження щодо спілкування російською мовою. У відповідь на це жінка почала агресивно себе поводити. Відповідне відео розмістила на своїй сторінці у Facebook громадська активістка та колишня директорка департаменту з питань поводження з відходами Львівської міськради Оксана Кошак.

«Щойно, ось ця дамочка хамила в Вікторії Гарденс працівникам KFC, на моє зауваження не хамити і спілкуватися українською кинула в мене підносом, плювалася, вирвала та кинула об підлогу телефон. Її позиція «я буду разгаварівать на язике каком хачу», – зазначила Оксана Кошак.

Жінка зазначила, що викликала поліцію, а після прибуття правоохоронців написала заяву на дебоширку.

«Досить толерантності до хамів! Що дивує, всі столики були зайняті і ніхто ні слова не сказав, коли нас українців у Львові поливали брудом в прямому і переносному сенсі», – зазначила вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може ви це все бидло кацапськоговорящє будете садити, а не російських вчителів, які працювати приїхали. І "какая разніца" все таки визначиться із статусом укр мови в Україні.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні