«Два-три тижні»: війсьоквий Маркус назвав Арестовича відомим п**даболом

2
«Два-три тижні»: війсьоквий Маркус назвав Арестовича відомим п**даболом
Ситуація на фронті йде не настільки добре, як це кажуть відомі українські військові експерти, проте у населення вже склалось відчуття, що ситуація стабілізувалася.

Про це, як повідомляє Телеграф, розповів відомий військовослужбовець, блогер, письменник та мандрівник Валерій Маркус під час розмови з автором Youtube-каналу Бомбардир Романом Бебехом.

Він зазначив, що Україна щодня потроху програє.


"Люди цього не розуміють. У тому числі через різних персонажів, які людей заспокоюють, постійно розповідають їм про закінчення війни через два-три тижні і так далі", — сказав він.

Маркус зазначив, що людям треба "конструктивно та холодно" пояснювати те, що відбувається так, щоб у них не було паніки, але й не давати їм хибну картину. При цьому він додав, що Україна ще не перемогла і має всі шанси програти.

Військовослужбовець також додав, що думки, озвучені відомими експертами, є не більше, ніж шоу, яке не має нічого спільного з реальністю. При цьому він згадав про експерта Олега Жданова та радника Офісу президента Олексія Арестовича.

"Я дізнався, хто такий Жданов тільки тиждень тому. До цього я це прізвище чув, але щоб зіставити обличчя з прізвищем, це сталося близько тижня тому. Мені Youtube відео видав. А Арестович це відомий пі***бол", — додав Маркус.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Арестович це повне чмо як увесь Офіс
Відповісти
Підтримую хлопця-"люсяабдрєстович" ще той трандун!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні