Увага! Між Вірменією та Азербайджаном почались активні військові дії

1
Увага! Між Вірменією та Азербайджаном почались активні військові дії
На кордоні між Вірменією та Азербайджаном почались обстріли з мінометів та важкої артилерії.

Про це, як пише Еспресо, повідомляють медіа двох країн.

Підрозділи ЗС Азербайджану 13 вересня о 00:05 розпочали інтенсивний обстріл вірменських позицій з артилерії та великокаліберних знарядь у напрямку Горіса, Сотка та Джермука, повідомляє АМІ "Новости-Армения" з посиланням на прессекретаря вірменського оборонного відомства Арама Торосяна.

Міноборони Азербайджану повідомляє зі свого боку, що збройні сили Вірменії вчинили масштабні диверсії на Дашкесанському, Кельбаджарському та Лачинському напрямках.

"Диверсійні групи збройних сил Вірменії в темну пору доби мінували ділянки між позиціями підрозділів азербайджанської армії та дорогами постачання в різних напрямках, використовуючи гірський рельєф місцевості та наявні ущелини долин.

Внаслідок невідкладних заходів, вжитих нашими підрозділами щодо негайного запобігання цим діям, виникли бойові зіткнення.

Окремі позиції, укриття та опорні пункти азербайджанської армії на території Дашкесанського, Кельбаджарського і Лачинського районів були обстріляні з різних видів зброї, в тому числі з мінометів, підрозділами ЗС Вірменії, дислокованими в напрямку населених пунктів Басаркечер, Істісу, Гаракілса і Хорус. Внаслідок цього є втрати серед особового складу, пошкодження військової інфраструктури", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вірмени ви що дебіли вас Москва заведе в комунізм
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні