Знаки Зодіаку, яким сьогодні та завтра потрібно радіти життю

0
Знаки Зодіаку, яким сьогодні та завтра потрібно радіти життю
Сьогодні та завтра, 12-13 вересня, радіти життю вкрай важливо представникам усіх знаків зодіаку, але для трьох із них оптимізм просто необхідний, пише ТСН.

Овен
Овни – природжені веселуни – сьогодні реготатимуть без упину, підіймаючи таким чином настрій як собі, так і іншим. Втім, можливо, в душі їм буде не так вже й весело, як це здаватиметься оточенню, але навіщо афішувати свої проблеми на весь світ? Краще приховати їх під маскою веселощів, а там зміст прийде у відповідність до форми.

Рак
Ракам сміятися доводиться нечасто: так вони вже влаштовані, що більше сумують, ніж веселяться. Сьогодні представникам знаку доведеться веселитися, навіть якщо на душі шкребтимуть кішки: якщо не вдасться поліпшити настрій за допомогою різноманітних психологічних прийомів, необхідно "приклеїти" до обличчя посмішку – мине зовсім небагато часу і зміст прийде у відповідність до форми.

Терези
Терези через своє внутрішнє налаштування ніколи не знають, чого хочуть насправді – плакати чи сміятися. Ось і сьогодні вони демонструватимуть людям навколо свою внутрішню мінливість під маскою людини спокійної і врівноваженої. Та зірки не обдуриш – вони орієнтуються не на зовнішній, а на внутрішній стан, то чому б не зробити вибір на користь радості й веселощів?
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні