--> Окупанти найближчим часом можуть здійснити черговий обстріл ЗАЕС | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Окупанти найближчим часом можуть здійснити черговий обстріл ЗАЕС

0
Окупанти найближчим часом можуть здійснити черговий обстріл ЗАЕС
Командування російських окупаційних військ імовірно планує черговий провокаційний обстріл міста Енергодар та Запорізької атомної електростанції.

Як повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони, окупанти традиційно планують звинуватити в цьому Україну.

"Отримано інформацію, що підрозділам 94-ї дивізії Росгвардії, які дислокуються на території ЗАЕС, надійшла команда о 14:00 зайти в укриття і перебувати там до "особливого розпорядження", - йдеться у повідомленні.

ГУР наголосило, що російські війська та окупаційна адміністрація повинні покинути територію ЗАЕС та міста Енергодар. ЗАЕС має бути демілітаризована без жодних додаткових умов. Сама станція повинна повернутися під контроль українського "Енергоатому" та МАГАТЕ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні