Яка справжня мета «зернового шантажу» путіна

0
Яка справжня мета «зернового шантажу» путіна
Російський диктатор Володимир Путін намагається "зерновим шантажем" мінімізувати український спротив. Тим часом як ЗСУ продовжують досягати успіхів на полі бою.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії в Twitter.

"Протягом останньої доби українські війська продовжували досягати значних успіхів у Харківській області. Росія, ймовірно, вивела підрозділи з цього району, але тривають бої навколо стратегічно важливих міст Куп’янськ та Ізюм", - йдеться в звіті британської розвідки.

У відомстві нагадали, 07 вересня 2022 року президент Путін заявив, що лише 60 тисяч тонн зерна, експортованого з України в серпні, було відправлено до країн, що розвиваються, і нібибто більша частина була поставлена до країн ЄС.

"Твердження Путіна не відповідають дійсності. За даними ООН, близько 30% було поставлено в країни з низьким і середнім рівнем доходу в Африці, на Близькому Сході та в Азії", - вказано в повідомленні.

У британській розвідці впевнені, РФ проводить навмисну стратегію дезінформації, намагаючись відвести від себе провину за проблеми з продовольчою безпекою, а також дискредитувати Україну та мінімізувати спротив російському вторгненню.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні