Яка ситуація на кордоні Волині з білоруссю

0
Яка ситуація на кордоні Волині з білоруссю
На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін. На інших - противник здійснює обстріли зі всього, що має. Він зазнає втрат, особливо на Харківщині. Втім, зберігається подальша загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України, як із акваторії морів так і з Білорусі.

Про це йдеться у ранковому звернені Генштабу ЗСУ.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донеччини, утриманні тимчасово захоплених районів Херсонщини, частини Харківщини, Запоріжжя та Миколаївщини.

Веде повітряну розвідку, постійно намагається покращити тактичне положення, вживає заходів щодо покращення логістики забезпечення своїх підрозділів та обстрілює позицій наших військ вздовж усієї лінії зіткнення.

Протягом минулої доби ворог завдав 16 ракетних та 34 авіаційних удари по військових та цивільних об’єктах на території України.

Від цього постраждали 28 населених пунктів. Зокрема, Славгород, Велика Писарівка, Великі Проходи, Авдіївка, Невельське, Мар’їнка, Нескучне, Велика Новосілка, Дніпро та Брускінське.

На Волинському та Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні