Через погану погоду човен зіткнувся з китом: п'ять людей загинуло

0
Через погану погоду човен зіткнувся з китом: п'ять людей загинуло
У Новій Зеландії човен зіткнувся з китом, в результаті п'ятеро людей загинуло, шістьох людей вдалося врятувати, пише Укрінформ.

«У Новій Зеландії п'ятеро людей загинули в результаті ймовірного зіткнення з китом, коли їхній човен перекинувся. Ще шістьох людей на борту вдалося врятувати», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час аварії на борту човна перебували 11 людей, і шістьох з них вдалося благополучно повернути на берег.

Аварія сталася сьогодні вранці, 10 вересня біля Південного Острову Нової Зеландії Кайкура.

За попередньою інформацією, це начебто був рибальський човен, і його пасажири, ймовірно, ловили рибу. Але, за даними ЗМІ, це була група спостерігачів за птахами.

Аварія сталася за поганої погоди приблизно за 37 кілометрів від Рінгкебінга, що на західному узбережжі Данії. 86-метровий нідерландське вантажне судно Helge, що прямувало з Антверпена до Норвегії, зіткнулося з Wild Cosmos, більшим судном під прапором Багамських островів.

Семеро людей, які перебували на борту, стрибнули в море після зіткнення. ВМС Данії відправили два гелікоптери для порятунку екіпажу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні