Напрямок, який став для окупантів справжнім пеклом

0
Напрямок, який став для окупантів справжнім пеклом
Радник Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що українські військові під час контрнаступу у Харківській області взяли у полон дуже велику кількість окупантів, пише ТСН.

За його словами, це зараз єдина проблема, яка існує в української армії під час деокупації.

«Нам нема куди подіти полонених уже, стільки їх набрали, що війська не справляються. А чому це відбувається? Вже можна визнати, 30 населених пунктів звільнили у Харківській області, це все в результаті наступу на Балаклію, і далі на Куп'янськ», - заявив Арестович.

Він розповів, що ситуація на Харківщині для російських військових катастрофічна. Вони масово здаються в полон або втікають з позицій.

«Там повний колапс та катастрофа, обвал, як цунамі зносить російські війська. Ми захопили тисячі снарядів, десятки одиниць новітньої техніки, вогнеметні системи. Якщо ми добиваємо Ізюмську катастрофу, рахунок полонених піде на тисячі», - додав Арестович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні