Що означає для України призначення нового прем'єр-міністра Великої Британії

0
Що означає для України призначення нового прем'єр-міністра Великої Британії
Керівник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба висловився про зміну глави уряду Великобританії та пояснив як це вплине на відносини Сполученого Королівства з нашою країною, пише НБН.

В ефірі національного телемарафону глава МЗС України пояснив, що означає для відносин Києва та Лондона обрання Ліз Трасс головою британського уряду.

Дипломат заявив, що Трас продовжить політику її попередника Бориса Джонсона. За словами Кулеби, ще на посаді глави МЗС Великобританії вона була вірним соратником прем’єр-міністра, займаючи тверду проєвропейську та проукраїнську позицію.

Тому міністр не сумнівається, що Трас підтримуватиме нашу країну у протистоянні з окупантами з Російської Федерації. Крім того, як зазначив Кулеба, вона дуже приємна людина у спілкуванні, справжній лідер і дійсно жорстка у прийнятті рішень та забезпеченні їх реалізації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні