У чому Ердоган знову підтримав путіна: «він має рацію»

0
У чому Ердоган знову підтримав путіна: «він має рацію»
Президент Туреччини заявив, що Анкара сподівається та виступає за те, щоб експорт аграрної продукції розпочався також із Росії. Ердоган зазначив, що в основі договору стоять постачання продукції в бідні країни.

Президент Туреччини Реджеп Ердоган відреагував на заяви Володимира Путіна про намір обмежити експорт зерна з України через те, що воно надходить у країни Європейського союзу, а не в країни, що розвиваються. Він вважає, що президент Росії має рацію в цьому питанні, та має намір обговорити його з ним на саміті ШОС у хорватському місті Самарканда 15-16 вересня. Про це лідер Туреччини заявив на пресконференції, повідомляє видання Anadolu.

"Путін маю рацію щодо того, що постачання "зерновим коридором" здійснюються не в найбідніші країни. Постачання йдуть у розвинені держави", — сказав він.

Крім того, Реджеп Ердоган заявив, що Анкара сподівається та виступає за те, щоб експорт аграрної продукції розпочався також із Росії. Він додав, що в основі "зернової угоди" лежить тема підтримки найбідніших країн на тлі продовольчої кризи.

"На тлі продовження антиросійських санкцій, постачання зерна в країни, які ввели рестрикції щодо Москви, непокоять Путіна. Ми виступаємо за те, щоб постачання агропродукції здійснювалося і з Росії", — сказав Ердоган.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні