Росія може знову атакувати Київ: коли це станеться

0
Росія може знову атакувати Київ: коли це станеться
Війна, а точніше активна її фаза, найімовірніше триватиме і у 2023 році, а росія може знову спробувати атакувати Київ, пише Укрінформ.

Про це йдеться у статті статті головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, написаної у співавторстві із заступником голови комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони і розвідки генералом-лейтенантом Михайлом Забродським.

Генерали вважають, що є всі підстави вважати, що повномасштабна війна росії проти України продовжиться і наступного року. На думку Залужного, сьогоднішня війна рф проти України не укладається у бліцкриг, який планував путін, а також вона не подібна на інші війни у ХХІ столітті.

«Тривалість війни вже вимірюється місяцями. І існують всі підстави вважати, що цей часовий рахунок перетне календарні межі 2022 року. У зв’язку з цим закономірно вже зараз розглядати перспективи на наступний рік. І робити це не лише в форматі передбачень та припущень», - мовиться в статті.

Залужний та Забродський допускають можливість того, що путін повернеться до підступного задуму захопити Київ, а також зберігається загроза повторної атаки з території Білорусі.

«Не виключені з порядку денного і повернення до задуму захопити Київ та загроза повторного розгортання бойових дій з території Республіки Білорусь. Але найбільше можливостей відкриває подальше просування на Південнобузькому напрямку з оперативного плацдарму на правому березі річки Дніпро», - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні