«Тоді буде вічна війна»: Україна може претендувати на нинішні території рф

2
«Тоді буде вічна війна»: Україна може претендувати на нинішні території рф
Росія може втратити свої території після перемоги України у війні, яку розв’язала рф, про це повідомив військовий експерт Олег Жданов, пише ТСН.

«Ми повинні визначитися і зупинитися на якійсь даті. Є 1991 рік - розвал Радянського Союзу, є кордони адміністративних республік, які перетворилися на кордони держав. Їх визнав весь світ і ООН, треба на них зупинитися», - наголосив Олег Жданов.

За його словами, наша держава, враховуючи карти 1919 року, може претендувати на деякі нинішні території рф.

«Тоді буде вічна війна. Єдине, коли це можна прийняти і використовувати, це якщо росія розвалюється - в результаті нашої перемоги відбувається розпад на суб'єкти рф. Треба вчинити виключно за міжнародним правом, щоб не було претензій. Для цього потрібно провести два референдуми: на тих землях, які хочуть приєднатися до України і в Україні, чи хочемо ми взяти ці землі до складу своєї держави», - зазначив військовий експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо кацапія розпадеться то нікому буде пред'являти претензії. А якщо кацапія залишиться в такому стані як зараз то тоді загроза війни буде завжди. Тому для нас зараз завдання не "кордони 91 року", а припинення існування кацапії!!!! Це питання нашого виживання як держави, і мирного майбутнього для дітей, внуків!!!
Відповісти
через рік росії не буде на карті. Але Україні не потрібно це совкове бидло людиноподібне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні