--> На Волині чоловік покусав свого сина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік покусав свого сина

0
На Волині чоловік покусав свого сина
На Волині п'яний чоловік під час конфлікту побив дружину і вкусив свого сина. Тепер він змушений виплатити моральну шкоду у розмірі 30 тисяч гривень, пише Конкурент.

Справу розглядав Луцький міськрайонний суд Волинської області 31 серпня.

9 червня 2022 року, близько 21:45, знаходячись на території свого будинку та перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, чоловік побив власну дружину. Згодом він вкусив свого сина за передпліччя, схопив його за шию та почав душити. Судмедексперт визначив завдані ушкодження як легкі.

У суді чоловік повністю визнав свою вину і частково відшкодував завдану шкоду.

Зважаючи на це, суд призначив обвинуваченому виправні роботи за місцем роботи строком на 6 місяців із відрахуванням щомісячно з сум його заробітку в доход держави 10 відсотків.

Також до початку судового розгляду потерпіла подала позов про відшкодування на її користь матеріальної та моральної шкоди у розмірі 105 тисяч гривень. Суд вказав, що сума є надто великою, і визнав цей позов частково, зобов’язавши чоловіка виплатити потерпілим по 15 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні