--> В української співачки діагностували рак | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В української співачки діагностували рак

0
В української співачки діагностували рак
Українська співачка та переможниця шоу «Голос країни» Оксана Муха, яка родом зі Львова розповіла, що перемогла рак, пише 12 канал.

«Я пережила, мені переболіло, і тепер знаю, що перемогти – це реально… Майже рік боролась за життя. Це був мій рак. Мій шлях. Я стала сильнішою.

Рак – це не вирок. Але це дуже жорстоко. Настільки, що ти закриваєшся навіть від найближчих друзів.

В тій невідомості я навіть не уявляла, що зустріну таких чудових людей, через яких Господь скаже мені, як сильно любить мене…

Мене не полишало відчуття: ніхто і ніщо не зможуть зупинити мене співати. Думки не припускала, що можу скасувати концерти, навіть в часі терапій…

Мені дуже пощастило, Доля подарувала мені Миколу. Він пройшов поруч всі 24/7 випробувань. Мій Ангел-Охоронець. І ви зараз бачите ще один мій портрет авторства Миколи», – написала Оксана Муха.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні