--> У Польщі знайшли могилу жінки-вампіра | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі знайшли могилу жінки-вампіра

0
У Польщі знайшли могилу жінки-вампіра
Під час археологічних розкопок на цвинтарі 17 століття в селі П'єн учені натрапили на незвичайне поховання жінки в шовковій шапочці, що вказує на високий статус, і з великим зубом-різцем, що стирчить, пише ТСН.

Над шиєю покійниці зберігся серп, а палець ноги був закутий у замок. Учені припускають, що місцеві жителі могли прийняти односельчанку за вампірку та поховати її так, щоб вона більше не могла повстати з могили.

Спеціалісти також зазначили, що для одного з екзотичних ритуалів селяни використовували серпи та коси, які закріплювали лезом у бік горла, щоб при спробі встати мертвий відрізав собі голову. Великий палець на нозі, закритий на замок, швидше за все, символізує завершення життєвого шляху та неможливість повернутися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні