Україна починає евакуацію своїх громадян з Криму

2
Україна починає евакуацію своїх громадян з Криму
"Укрзалізниця" запускає програму безкоштовної евакуації громадян України, які проживають в Криму.

Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишін.

"Річ у тім, що останнім часом в Криму буйно квітне бавовна. ЗСУ знають свою роботу. Президент звертався ж до кримчан, які мешкають біля військових об‘єктів, з проханням уникати наближення до них. Ми тут всі добре знаємо, як воно, коли поруч лунають вибухи: нікому та ніколи такого не побажаєш. Ми запускаємо програму евакуації громадян України, які проживають в Криму. Вони зможуть скористатись евакуаційними поїздами із Запоріжжя, Кривого Рогу, та Одеси", - написав Камишін.

Він зазначив, що проїзд буде безкоштовним, також люди матимуть гаряче харчування в дорозі, передбачена безкоштовна медична допомога, "підйомні" від "Укрпошти".

Камишін повідомив, що особисто проінспектував вокзали Запоріжжя та Кривого Рогу, які стануть опорними для евакуації жителів Криму, які вирішать евакуюватись "Укрзалізницею".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в нас що , є залізничне сполучення з Кримом? А кацапи допустять туди потяг? А там ще залишилися "громадяни України"?!!
Черговий піар!
Відповісти
Шукаєте зраду?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні