Україна ініціює додаткові санкції ЄС проти доньок путіна

1
Україна ініціює додаткові санкції ЄС проти доньок путіна
До переліку нових санкцій, які Кабмін пропонує запровадити щодо Росії та Білорусі, потрапили 99 фізичних і 178 юридичних осіб. Серед них - доньки Путіна та підприємства військово-промислового комплексу РФ.

Кабінет міністрів України ініціював нові санкції щодо Росії та Білорусі. Як повідомляється на сайті уряду, на засіданні в п'ятницю, 2 вересня, Кабмін схвалив пропозиції, внесені міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій, пише DW.

В переліку 99 фізичних і 178 юридичних осіб. Серед них - ті російські та білоруські громадяни й компанії, які сприяли агресії РФ проти України, та ті, за допомогою яких Росія намагалася обходити застосовані проти неї санкції.

Зокрема, у списку є доньки президента РФ Володимира Путіна - Марія Воронцова і Катерина Тихонова та посадові особи національних банків Росії й Білорусі. Також до нього включені підприємства військово-промислового комплексу РФ і компанії, що займалися майнінгом в його інтересах. Крім того, в ньому фігурують дві групи компаній: "Сернія" (яка використовувалась для обходу обмежень та постачання продукції мікроелектроніки для потреб військово-промислового комплексу РФ) і "Царьград" (яка поширює проросійську пропаганду).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знищіть усі дороги і мости на кордоні з росією
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні