Ф'юрі коментуючи можливий бій проти Олександра Усика назвав його українським бомжем: відповідь Усика

1
Ф'юрі коментуючи можливий бій проти Олександра Усика назвав його українським бомжем: відповідь Усика
Олександр Усик, коментуючи можливий поєдинок із Тайсоном Ф’юрі, згадав образливі слова британця на свою адресу. Українець віджартувався, що не є "бомжем".

Про це український чемпіон світу з боксу заявив на пресконференції.

Жарт Усика
Український боксер, розмірковуючи на тему можливого суперчемпіонського поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу із британцем Тайсоном Ф’юрі, згадав як той назвав Усика “бомжем”.

"Між іншим, у мене є прописка",
— жартівливо парирував Ф’юрі українець.

Згадка про минуле
Олександр Усик додав, що, справді, колись у нього не було реєстрації за місцем проживання, тож його можна було назвати "бомжем".

Але тепер, запевнив чемпіон світу, із цим усе гаразд — тож слова Тайсона Ф юрі не мають під собою жодних реальних підстав.

Образливі слова британця
Після бою Усик — Джошуа чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф’юрі заявив, що цей поєдинок був поганим.

"Це був один з найгірших титульних боїв у надважкій вазі, які я колись бачив! Це була маячня! Я би знищив їх обох", — заявив тоді Ф’юрі. Він також заявив, що зі своїм співвітчизником, Ентоні Джошуа, бився би безкоштовно.

Тайсон Ф’юрі також обізвав Олександра Усика "українським бомжем" і пообіцяв відібрати у нього чемпіонські пояси, як він це зробив із "попереднім українськими бомжем", Володимиром Кличком, якого побив у чемпіонському поєдинку 2015 року.

Врешті британець заявив, що готовий до бою з українцем, але оголосив йому і організаторам поєдинку жорсткий ультиматум.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зачем тратить время и деньги на ту которая ломается если есть доступные девки которые хотят только секса (без шлюx и сoдеpжанoк). Здесь все бесплатно и анонимно, убедись сам ----- https://dyx.dk/slyv
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні