Українська співачка виходить заміж за блогера: відома дата весілля

0
Українська співачка виходить заміж за блогера: відома дата весілля
Омріяне «Так» своєму нареченому Олександру Волошину співачка Анна Трінчер сказала ще у листопаді минулого року. Однак через війну в Україні парі довелося скасувати підготовку до масштабного свята, пише ТСН.

Але після довгих роздумів Анна та Олександр все ж вирішили офіційно стати чоловіком і дружиною. На сторінці Волошина в Instagram пара повідомила радісні новини своїм шанувальникам.

«У нас буде розпис! 24 вересня!», - розповіли щасливі закохані.

У сторіз Трінчер додала, що пишного весілля не буде, адже зараз це не на часі. Пара планує скромну церемонію у колі друзів та близьких.

«Ми не називаємо це весіллям, це саме розпис. Не буде дуже багато гостей, ми не будемо тусити, веселитися. Це буде наше свято, маленьке, але воно буде! Відкладати вже немає сил, немає бажання, хочеться просто тут і зараз, бо завтра може не бути! Час нам показав, що треба не нехтувати цим», - розповіла Анна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні