Білорусь під час навчань може відпрацьовувати захоплення частини України

1
Білорусь під час навчань може відпрацьовувати захоплення частини України
Білоруси, ймовірно, на навчаннях відпрацьовуватимуть захоплення частини України, про це повідомляє Генштаб, пише РБК-Україна.

«8-14 вересня в Білорусі заплановане командно-штабне навчання, в ході якого основна увага, ймовірно, буде приділятися питанням ведення маневреної оборони з переходом у контрнаступ зі звільненням території, тимчасово захопленої противником», – повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов під час брифінгу.

За його словами, особливостями цього навчання є те, що вперше відпрацьовуватимуться звільнення тимчасово окупованих територій, проведення контрнаступу і вихід на державний кордон.

«За задумом передбачається звільнення частини втраченої території умовної держави. Не виключається, що під так званою втраченою територією мається на увазі прикордонні райони Волинської, Рівненської та Житомирської областей», – зазначив Громов.

Водночас він наголосив, що ймовірність наступу противника з території Білорусі або вторгнення білоруських військ в Україну залишається низькою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще нехай подумають що будуть робити коли Україна захоче "Берестейщину" повернути!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні