Легка еротика на стороні: знаки Зодіаку, які схильні до зрад

0
Легка еротика на стороні: знаки Зодіаку, які схильні до зрад
Астрологи назвали рейтинг з п'яти знаків Зодіаку, які потенційно здатні зрадити близьку людину, пишуть Новини Live.

Скорпіон
Скорпіони ненавидять зраду як ніхто інший, але тільки стосовно себе. За зраду партнера вони рознесуть всіх і вся, але собі можуть дозволити легку еротику на стороні. Адже пристрасть — одна з основних їхніх якостей. Скорпіонів спокушає заборонене, а поклик почуттів для них є пріоритетом.

Стрілець
Стрільці дуже люблять пригоди — і це, справді, головна їхня проблема. Жага вийти з рутини й постійна потреба у змінах робить людей, народжених під цим знаком, легковажними й схильними до зради. Вони досить тривалий час перебувають у пошуках "тої самої людини", кожного разу кажуть, що "це на все життя". Але стабільність їм дуже швидко набридає і вони біжать за новими пригодами, геть не відчуваючи провини.

Риби
Надмірна чуттєвість грає з Рибами злий жарт. Вони постійно відчувають дуже широкий спектр емоцій, а тому прагнуть, щоб вони були позитивними й приємними. Загравання з іншими для них як хліб, а тому забороняти цього їм не можна. Проте "повноцінна" зрада може трапитись, коли у них немає впевненості у своєму партнері. Риби також можуть піти на адюльтер у відповідь, якщо зрадили їм, щоб помститися. Єдиний плюс Риб — вони можуть зжерти себе почуттям провини після невірності, і саме це часто зупиняє їх перед "стрибком у гречку".

Водолій
Водолії можуть зрадити від нудьги, а нудно їм буває досить часто. Рутинне життя з часом стає для них нецікавим, а тому вони йдуть наліво, щоб розвіяти свій смуток. Цинізм цього знаку полягає у тому, що після зради Водолії часто повертаються до сім’ї, і, ніби й нічого не було, живуть далі. Також ці люди дуже часто живуть на дві родини.

Близнюки
По праву найпідступніший знак зодіаку. Близнюки дуже брехливі та, як то кажуть, невиліковно невірні. Про наслідки своїх дій вони думають в останню чергу або ж не думають взагалі. Часто Близнюкам дуже мало одного сценарію життя, тому вони починають жити паралельно іншим. Вони дуже допитливі й люблять експерименти, а тому "тиха гавань" точно не ціль їхнього життя. Страшні для свого партнера Близнюки ще й тому, що вони здатні дуже багато обіцяти, красиво брехати та говорити найтепліші слова, але це рідко підкріплюється діями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні