«Можливі катастрофи»: астролог попередив українців про небезпечні дати у вересні

2
«Можливі катастрофи»: астролог попередив українців про небезпечні дати у вересні
Відомий український астролог Валентина Віттрок дала прогноз на вересень. Так, на її думку, найбільш небезпечними датами на початку місяця будуть 4, 5, 6 і 7 вересня. У ці дати можливі катастрофи, пише УНІАН.

«4-7 вересня Марс стає на вісь катастроф. Місяць транзитом йде по Козерогу, проходячи з'єднання з Плутоном в 27-му градусі. Народженим 17-го січня буде не солодко... Марс з'єднується зі зловісною зіркою Альдебаран (око Бика) на осі катастроф. Згадуючи історію, таке з'єднання «принесло» пожежу Собору Паризької Богоматері. На цій же осі катастроф Марс проявить себе ще в грудні 2023-го, з'єднуючись із зіркою Антарес (серце Скорпіона)», - написала Віттрок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сама настояща катастрофа це ви самі астрологи
Відповісти
Небезпечні дати це коли твій сусід не просихає тиждень а ти знаєш шо в нього ствол а в тебе жінка наробила купа закруток.ось це небезпечно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні