Не проти жорсткого гумору: найсаркастичніші знаки Зодіаку

0
Не проти жорсткого гумору: найсаркастичніші знаки Зодіаку
Астрологи виділили знаки зодіаку, котрі не можуть утриматися від саркастичних коментарів і жартів. Астрологи розповіли, які знаки зодіаку найбільш схильні до подібної поведінки, пише НВ.

Стрілець

Для Стрільців будь-який тип гумору є природним: жарти, натяки, перебільшення, применшення і, звичайно, сарказм. Цей знак скаже буквально будь-що, щоб розсмішити оточуючих. Ще дві характерні риси Стрільців — відсутність такту та напористість, котрі часто виливаються в сарказм. Їхній сарказм зазвичай доповнений невеликою кількістю грубості, яку вони намагаються видати за гумор.

Однак у більшості випадків Стрільці роблять це не зі зла, а пробуючи розсмішити чи розрядити напружену атмосферу. Їхні коментарі можуть бути смішними, але, можливо, похорон — не найкращий час, щоб жартувати.

Близнюки

Планета покровитель Близнюків — Меркурій, його денна сторона. Меркурій є планетою думок і спілкування, тому Близнюки пишаються своєю здатністю вирішувати проблеми прямим, комунікативним шляхом. Це робить їх надзвичайно кмітливими, часто — найсмішнішими людьми в компанії. Вони люблять розважати своїх друзів і сім'ю кумедними історіями.

Однак двоїстий характер Близнюків означає, що вони намагаються викрити сатиричний бік життя. Їхній сарказм не підлий і образливий, він більше спрямований на те, щоб змусити вас побачити обидві сторони речей: серйозну та комічну. Тож представники цього знаку зодіаку стають чудовими стендап-коміками, адже справді чудово справляється з тим, щоб демонструвати позитивні аспекти найскладніших питань і ситуацій.

Скорпіон

Серед астрологів не було сумніву, що Скорпіон є найсаркастичнішим знаком Зодіаку. Є лише один знак із буквальним жалом у хвості, і це Скорпіон. Це водяний знак, і тому він помічає дрібні деталі, над якими можна жартувати; до того ж Скорпіонами керує Марс, а тому вони не проти жорсткого гумору. Врешті, для них це просто гумор. Скорпіони можуть образити так, щоб це виглядало як легковажний жарт, вони часто використовують сарказм як спосіб налагодити стосунки з іншими, використовуючи свою дотепність і харизматичність.

Але майте на увазі, що Скорпіони мають чудове вміння відчувати людей і їхні таємні думки, тож вони здатні також жалити туди, де буде найбільш боляче. Тож вам справді не варто конфліктувати із цим знаком зодіаку, інакше ви дізнаєтесь, якою сильною зброєю може бути сарказм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні