Стало відомо хто займається псевдореферендумами на окупованих територіях України

0
Стало відомо хто займається псевдореферендумами на окупованих територіях України
За даними Держдепу США, перший заступник керівника адміністрації президента РФ Сергій Кирієнко керує організацією псевдореферендумів на окупованих територіях України.

Про це під час телефонної пресконференції повідомив заступник офіційного представника Держдепартаменту Ведант Патель.

«Підготовку до фіктивних референдуму веде перший заступник глави адміністрації президента Росії Сергій Кирієнко. Він несе відповідальність за нагляд за утримуваними РФ територіями перед спробою їх приєднання до Росії, що було б незаконним, якби воно було завершено», — сказав він.

За оцінкою США, Росія може провести фіктивні референдуми в Херсонській і Запорізькій областях, так званих Донецькій і Луганській «народних республіках» та деяких районах Харківської області найближчими тижнями.

«Ми очікуємо, що Росія маніпулюватиме результатами цих референдумів, щоб хибно заявити, що український народ хоче приєднатися до Росії», — зазначив представник Держдепу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні