Ксенія Мішина відверто засудила українців

3
Ксенія Мішина відверто засудила українців
Відома українська актриса Ксенія Мішина розповіла про історію, яка її вразила: співачка Інна Воронова, дружина українського бізнесмена та артиста Юрія Чернецького, оголосила збирання грошей на заставу, щоб її чоловік залишив СІЗО, пише Politeka.

Варто зазначити, що затримали чоловіка як злочинця - за збут кокаїну. Жінка заявила, що зібрати потрібно 4 млн. гривень, а за це підписники, можливо, отримають безкоштовний концерт.

«А тепер у мене питання: куди ви донатите? Хто ці люди, котрі взагалі віддають свої гроші на таке? Ви не хочете допомагати нашій армії? Чи ви за спонсорство наркоти? Перед тим, як відправити свої гроші, подумайте про свою карму та карму нашої країни! А якщо нема куди подіти гроші, скиньте мені! Ми купуємо карети швидкої допомоги. І дуже хочеться, щоб вони рятували життя наших воїнів, а не чортів, що обдовбалися!», - висловилася Ксенія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
27

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для чого писати про невідомих биків котрих ніхто не знає і не чув? Посадіть усіх на 25 років
Відповісти
Все правильно, Ксенія, підтримую. Єднаймося! В єдності наша сила! Допоможемо ЗСУ! Україна переможе!
Відповісти
Заголовок неточний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні