«Вайбер» стане платним

0
«Вайбер» стане платним
Японська компанія Rakuten Viber поділилась нововведеннями та попередила українців про впровадження платних послуг. Платні послуги будуть стосуватись виключно юридичних осіб, пише Технофан.

Напркилад, фінансова установа «ПриватБанк» вже повідомила своїх клієнтів про те, що з 30 серпня чат-бот стане недоступним. Це означає, що банк більше не буде сповіщати своїх клієнтів через даний месенджер.

Крім того, в оновленій версії месенджера ви зможете здійснювати грошові перекази. Інсайдери повідомляють, що ця послуга планувалась набагато раніше. Система міжнародних платежів зараз перебуває на стадії тестування. Повідомляється, що спочатку послуга буде доступна у 2 країнах, а вже потім буде поширюватись світом. Така можливість стала доступною завдяки співпраці з компанією Rapyd Global Payments Network. Поки це буде перший месенджер, який вирішив стати учасником фінансового ринку. Кошти користувачі зможуть зберігати на мобільних гаманцях IBAN, а поповнювати його можна буде звичним способом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні