У зоопарку леви загризли чоловіка

0
У зоопарку леви загризли чоловіка
Влада Гани в Африці розпочала розслідування обставин загибелі чоловіка, який заліз у вольєр з левами у зоопарку в столиці країни Аккрі, пише ВВС Україна.

За словами офіційних осіб, чоловік середнього віку помер від отриманих травм після нападу тварин у неділю. Згідно з заявою представників охорони дикої природи, мотиви зловмисника ще не встановлені.

Тіло жертви дістали із вольєра та доставили до місцевого моргу.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження для встановлення мотивів зловмисника та обставин нападу.

«У левів є дитинчата, тому, якщо ви підійдете занадто близько, вони можуть відчути, що ви намагаєтеся забрати їхніх дитинчат. Ми просимо громадськість утриматися від подібних дій», - розповів журналістам заступник міністра земель і природних ресурсів Беніто Овусу Біо.

За словами чиновників, зловмисник видерся на 3-метрову огорожу, потім переліз через другу 7-метрову огорожу, щоби пробратися до вольєру з левами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні