Чоловік жорстоко побив жінку із трирічною дитиною на руках

0
Чоловік жорстоко побив жінку із трирічною дитиною на руках
На одній з вулиць Черкас чоловік напав на жінку з дитиною та жорстоко вдарив нещасну. Трирічна дівчинка та її мама госпіталізовані до лікарні, пише Телеграф.

Інцидент трапився пізно ввечері 29 серпня на вулиці 30-річчя Перемоги в Черкасах. У правоохоронців інформацію щодо шокуючого випадку також підтвердили.

Як розповів речник пресцентру патрульної поліції області Олексій Драгун, виклик щодо побиття колишнім співмешканцем надійшов від місцевої жительки. За її словами, травми від екскоханого, який прийшов до неї за речами, отримала не лише вона, а й і її трирічна донька. Під час сварки колишній чоловік наніс їй удар, від чого потерпіла не втрималася на ногах і впала разом із малечею.

Під час попереднього огляду дитини медики виявили у дівчинки садна на обличчі та тілі. Більш детальне обстеження показало, що в результаті падіння дитина отримала закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Наразі дівчинка спільно з мамою перебуває в одному з відділень Черкаської обласної дитячої лікарні. Як розповідають медики, мама постраждала менше: у неї виявили лише синець на вилиці.

Наразі деталі та факти події встановлюють представники правоохоронних органів і співробітники ювенальної превенції області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні