Мистецький крок до перемоги: волинські співаки відвідали військових

0
5
Мистецький крок до перемоги: волинські співаки відвідали військових
Творчу подяку для захисників України, які охороняють нашу рідну землю від російського агресора, висловили воїнам волинської бригади територіальної оборони Збройних Сил України, мистецька група артистів у складі: заслуженої артистки України Алли ОПЕЙДИ, заслуженого працівника культури України Вячеслава СУДИМИ (популярний вокальний дует "Душа Волині"), заслуженого діяча мистецтв Україні Віталія ІВАНИЦЬКОГО, лауреата міжнародних та всеукраїнських фестивалів і конкурсів Соломії ГЛАЗУНОВОЇ.

Артисти привітали бійців з нагоди Дня Незалежності України, заспівали пісні патріотичного характеру - козацькі, стрілецькі, повстанські, а також, героїчні, на тему сучасної війни з російським агресором.

Під час концерту відбулися декілька прем'єр пісень з циклу віршованої збірки пісень " ПІСНІ НАПИСАНІ ВІЙНОЮ" - "Ростріляна Волноваха" (вірші Віталія Іваницького, музика Геннадія Татарченка), яку зворушливо виконала Алла ОПЕЙДА, а Соломія ГЛАЗУНОВА емоційно заспівала пісню "Поплачимо і порадіємо разом".

Військові, разом з артистами, хвилиною мовчання вшанували усіх, хто загинув у війні з рашистами, заспівали Гімн України, а у фіналі концерту - всенародну пісню " "Червона калина".

Командування Волинської територіальної бригади Збройних Сил України висловило вдячність Дмитру ГЛАЗУНОВУ - голові благодійного фонду " Рідна Волинь" за сприяння в організації концерту, а усіх артистів нагородили подяками за цей виїздний концерт, який підняв усім захисникам України моральний і бойовий дух.

Віталій ІВАНИЦЬКИЙ подарував командиру бригади і військовим видруковані книжки "ПІСНІ, НАПИСАНІ ВІЙНОЮ" та флешки, із аудіо та відео записом пісень з цієї збірки пісень.

Після концерту багато бійців казали, що такі творчі візити до них, піднімають їм настрій, вселяють дух патріотизму і надихають їх на Перемогу.

Митці, у свою чергу, пообіцяли у найближчий час з іншою концертною програмою знову завітати до наших захисників України.

Ольга Холодна















Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні