Що буде відбуватися на фронті у наступні кілька місяців

0
Що буде відбуватися на фронті у наступні кілька місяців
Російські окупанти уже не мають потенціалу для подальшого наступу на Україну, проте у наступні кілька місяців триватимуть активні бойові дії, про це сказав казав військовий експерт Сергій Грабський, пише ТСН.

«Складно сказати, скільки ще триватимуть активні бойові дії, бо потенціал у ворога ще є. І ми бачимо, що зараз відбувається не лише на півдні, а й на сході. Чи може змінитися ситуація і чи є тенденція до цього? Безумовно, є. Ми можемо вийти на умовний паритет сил та засобів. Тобто противник незважаючи на кількісну перевагу у зброї та техніці, не має тієї мотивації, він не вирішить проблем зі спорядженням, проблеми з особовим складом, тобто його недостатньо через серйозні втрати. Тобто можна говорити, що ситуація на лінії фронту може змінитись, як мінімум активних наступальних дій уже не буде. Зараз є певний рівень балансу, коли сторони не будуть здатні вести широкомасштабних наступальних дій. Українці повинні розуміти, що Силам оборони зараз складно і добитись такого результату - це вже великий успіх», - пояснив Грабський.

Військовий експерт наголосив, що в подальшому Україна отримає ще більше зброї від західних партнерів, а от у росії ресурси закінчуються.

«Надалі допомога Україні та забезпечення зброєю тільки зростатиме, а російська армія тільки зменшує свою ресурсну базу. Це стосується і особового складу, і зброї, і бойової техніки. Вже сьогодні немає таких інтенсивних обстрілів, хоч я розумію, що це все дуже відносно. Немає також наступальних дій з боку окупантів. Ось така зараз ситуація і вона триватиме найближчі кілька місяців», - сказав Грабський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні