У путіна істерика через контрнаступ ЗСУ

1
У путіна істерика через контрнаступ ЗСУ
Вчора, 29 серпня, путін у режимі відеозв'язку провів чотири оперативні наради з представниками керівництва військового блоку. Усі наради були присвячені контрнаступу Збройних сил України, пише Медіавектор.

У двох нарадах взяв участь секретар Ради Безпеки рф микола патрушев. Крім цього, путін провів нараду з керівництвом ФСБ та СЗР, і також за участю миколи патрушева. Треба сказати, що путін має всю повноту інформації щодо того, що відбувається на фронті. Перед доповідями військових та нарадами за участю представників керівництва військового блоку президент завжди ознайомлюється з доповідями ФСБ та інколи СЗР.

Російським воєначальникам треба розуміти, що у ФСБ мають всю повноту інформації щодо дій на фронті, причому іноді набагато більше поінформовані ніж військове начальство. У ФСБ мають доступ до ВСІМ видів зв'язку військового керівництва.

Вчора перед першою нарадою путін був уже повністю поінформований про ситуацію на фронті і не дуже давав можливість військовим говорити, а в основному говорив сам. Під час другої наради путіна намагалися заспокоїти запевненнями, що ситуація повністю контрольована, але після виступу патрушева путін знову обурився на представників Генерального штабу та міністерства оборони за «проморгані» склади боєприпасів.

Третя і четверта нарада пройшли у більш спокійній обстановці і путін прийняв вечірню доповідь із запевненням від військових у повному контролі над ситуацією. Обстановка під час нарад у президента була найнапруженіша останнім часом.

Пізно ввечері до путіна викликали медиків, що чергували, які провели у президента близько двадцяти хвилин. В оточенні президента зауважили, що останнім часом путін став «надто багато нервувати» і це негативно впливає і на його близьких, і на оточення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От зараза! Ніяк не хоче "ласти склеїти"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні