Хто може не платити за комунальні послуги

3
Хто може не платити за комунальні послуги
Війна в України вплинула на платіжну дисципліну громадян. Далеко не всі українці регулярно оплачують рахунки. За період війни борги побили рекорд – заборгованість колосальна, якщо порівнювати з попередніми роками.

Загалом не платити за комунальні послуги мають право незахищені особи, як пенсіонери чи матері-одиначки. Разом з тим багато українців, які мають можливість платити, цього не роблять. Їх заборгованість складає до сотень тисяч гривень.

Про це інформує INKORR.

З початком війни ситуація з комунальними платежами погіршала. Якщо з початку року заборгованість не досягала 80 млрд гривень, то станом на літо 2022 вона становить понад 100 млрд гривень.

Згідно зі статистикою заборгованість по регіонах також значно відрізняється. В містах, де ідуть активні бойові дії, платити можуть всього 10% українців. В центральній частині України комунальні платежі можуть оплачувати від 50 до 70% громадян. Західна частина України оплачує майже 85% платежів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попи з Лаври не платять. Їм на 49 років бесплатно віддали
Відповісти
Багато шлюх народу не платять роками хоча мають неслабенькі зряплати
Відповісти
Багато шлюх народу не платять роками хоча мають неслабенькі зряплати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні