Путін хворий на шизофренію

1
Путін хворий на шизофренію
У президента російської федерації володимира путіна спостерігаються ознаки шизофренії, він хворий морально і фізично, пише РБК-Україна.

Про це повідомив представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький.

«Хвора людина за трьома напрямками: морально, шизофренік і фізично теж хворий. Що візьме верх першим – побачимо», - сказав він.

Скібіцький зазначив, що інформація про стан здоров'я російського президента приховується.

«Стан його здоров'я складний. Але він буде воювати до кінця своїх днів. Він не зупиниться і не відмовиться. Думати, що його здоров'я буде впливати на хід війни – помилково. У нього одна мета і він її озвучив: «Петро I воював 21 рік, отже, і я буду стільки ж воювати, і буду воювати до тих пір, поки не зроблю того, про що мрію». У всіх його програмних статтях, які він писав, викладено, яке в нього світобачення», - резюмував представник ГУР.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так мордор і після *уйла буде воювати, там колективний *уйло.Та й на заміну сватають ще більшого україножера.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні