За яких умов путін готовий припинити війну

1
За яких умов путін готовий припинити війну
Російський диктатор володимир путін готовий припинити війну в Україні, однак лише за умови, що він вийде з неї переможцем. На даний момент це вже війна за престиж путіна.

Про це заявив російський політолог Дмитро Орєшкін, пише ТСН.

«Просити (про перемир'я - ред.) путін не збирається, тому що він не може цього зробити. А в принципі, наміри-то є. Просто він хотів би вийти з цієї війни з виразом переможця на обличчі. Це для нього принципово важливо, фундаментально. Насправді, війна вже йде не за «денацифікацію», демілітаризацію України, вона йде навіть не за те, щоб «захистити російське населення Донбасу», як нам кажуть. Вона йде за путінський престиж. Путін розуміє, що вляпався туди, звідки вийти з гарним виразом обличчя надзвичайно важко», - пояснив він.

За його словами, путін готовий вийти з війни, але йому потрібно вийти переможною ходою. Однак, Україна цього зробити не дозволяє.

«Тому він розлютився. Мені здається, це очевидно. І він веде війну за своє існування – і за політичне, і навіть за фізичне. Це головна мета. Головна мета – намалювати перемогу, бо якщо цю перемогу намалювати не вдасться, його зжеруть свої. Він це чудово знає», - зазначив політолог.

Путін воюватиме доти, доки є чим і поки він не зможе зобразити щось прийнятне для виходу.

«Якщо він не зможе цього зробити, це для нього кінець. Якщо Україна, скажімо, відіб'є той же Херсон або завдаватиме ударів по Криму, це викличе цілком очевидне нерозуміння і обурення серед путінських прихильників. Ми думали, що він батько рідний, а він, виявляється, боягуз, баба, ще й не вміє воювати. У багатьох логіка приблизно така. Тому він кидатиметься вперед для того, щоб налякати Україну ще раз, і після цього звернеться з пропозицією про перемир'я, дивлячись зверху. У Києві це вже чудово зрозуміли і жодних підстав говорити про те, що необхідно припиняти військові дії, не бачать», - резюмував Орєшкін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це буде не при йому і не при зеленському
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні