Лучани збирають підписи на ліквідацію депертаменту муніципальної варти

2
Лучани збирають підписи на ліквідацію депертаменту муніципальної варти
Жителі Луцька, стурбувані діяльністю працівників департаменту муніципальної варти, звернулися до влади міста щодо питання ліквідації даного підрозділу Луцької міської ради. Крім цього, лучани вимагають перевірити діяльність очільниці мініципалів.

Відповідну петицію розмістив на сайті petition.e-dem.ua Валентин Мамосюк, пише Волинь інфо.

Зважаючи на скандальну протиправну діяльність структури департаменту та численні скарги громадян, доцільно ліквідувати дану організацію як не потрібну лучанам – зазначив автор петиції.

Департамент було створення з метою виконання повноважень місцевого самоврядування щодо забезпечення на території міста законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів територіальної громади. Такі функції покладено на національну поліцію.

Як вважає Валентин Мамосюк, “Місту не потрібна “приватна армія”, яка обходиться міському бюджету в мільйони гривень. Муніципальна варта показала, що виконує замовлення групи депутатів і абсолютно не виконує своїх прямих функцій. На Департамент постійно купуються різні предмети по завищеній ціні (камери GoPro, велосипеди, одях та взуття). Незаконні паркування “елітних” авто муніципали не бачать, натомість карають власників дешевих авто. Новеньки позашляховик, куплений за гроші бюджету міста здійснює безнаказані поїздки на озеро Свитязь. Завдяки існуванню дублюючої структури поліція міста взагалі усунулася від виконання своїх обовязків – наведення порядку у місті.”

Тож пан Валентин вимагає ліквідувати департамент муніципальної варти. А такж створити тимчасову комісію Луцької міської Ради чи будь який інший орган (у межах компетенції міської ради) по розслідуванню та ревізії фінансової діяльності Департаменту муніципальної варти та особисто пані Сиротинської.

До комісії автор петиції пропонує включити депутатів Яручика, Запотоцького, Вусенко, які доказали, що не приймають участь в “договорняках”, представників громадськості та журналістів. Про роботу комісії звітувати на сайті міської ради та в пресі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не пишете чия це армія, що страшно назвати імя? Ой страшно!!!
Відповісти
А чи можна усіх по списку і причетних на фронт можливо вони стануть людьми. Не в оборону !!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні