Чи вважає лукашенко українців нацистами

1
Чи вважає лукашенко українців нацистами
Білоруський диктатор олександр лукашенко, який дозволив володимиру путіну бомбити Україну зі своєї території, привітав із Днем Незалежності, пише ТСН.

Лукашенко назвав українців «хорошими людьми». Саме тому, наголосив він, вирішив привітати український народ з 31-річницею Незалежності.

Лукашенко каже, мовляв, у нього склалося «хороше і добре ставлення до українців», навіть до мешканців західних областей - западенців.

«Нічого у них поганого немає. Жодні вони не «нацики». «Нацики» - це ті, хто зверху, починаючи від тих, хто палить, нюхає, п'є і потім в'якає з екранів телевізорів. А люди хороші. Це наші люди. Тому я вважав за необхідне, як завжди, привітати український народ», - сказав самопроголошений президент.

Сказав лукашенко ще й про те, що «коріння його прапрапрадідів зарите десь між Черніговом та Києвом».

«Прізвище саме про себе говорить. Слава богу, що зберіг. Щодо держави - це наші сусіди. Їх не вибирають, я часто казав. Це від Господа Бога. А якщо подаровані нам Господом Богом, ми повинні ставитися до них відповідно. Третє – це наші люди, це слов'яни. Ми всі від одного кореня. Я взагалі завжди захоплювався Україною», - висловився білоруський диктатор.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А мені до одного місця думка бульбофюрера!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні