--> Чому окупанти уповільнили наступ на Україну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому окупанти уповільнили наступ на Україну

0
Чому окупанти уповільнили наступ на Україну
Наступ російських окупантів сповільнився через запеклий опір України та низьку ефективність своїх військ. Так, розвідка Міноборони Великобританії прокоментувала заяву міністра оборони рф сергія шойгу про навмисне уповільнення наступу російських військ, пише InfoResist.

У розвідці наголосили, що слова Шойгу «майже напевно є дезінформацією». Так, російські окупаційні війська неодноразово зривали оперативні терміни, поставлені шойгу. Більше того, за повільний наступ щонайменше шість російських генералів було звільнено шойгу та російським диктатором володимиром путіним.

Розвідка також звертає увагу на те, що росія ракетним ударом вбила щонайменше 25 мирних жителів на залізничній станції Чаплино. Удару було завдано в день, коли шойгу розповідав про уповільнення наступу нібито для збереження цивільних життів. Це є черговим доказом того, що країна-терорист готова завдавати супутньої шкоди цивільним при ракетних чи артилерійських ударах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні