Обнімав мертву дружину: окупанти у підвалі розстріляли українське подружжя

2
Обнімав мертву дружину: окупанти у підвалі розстріляли українське подружжя
Один із чергових злочинів росіян проти мирного населення було зафіксовано в селищі Архангельському на Херсонщині. Там знайшли вбитими подружжя Павленків, до яких раніше вривалися військові російської армії, пише 24 канал.

За словами мешканців селища Архангельське, в погребі власного будинку знайшли вбитими подружжя Павленків. Чоловіка і жінку вбили ввечері 23 серпня – Валентина Павленка вбили пострілом у голову, а під його тілом лежала вбита дружина Лариса.

Востаннє їх бачили живими близько 20:00 23 серпня. За годину сусіди почули у дворі Павленків гомін, який невдовзі зник.

Жодних пострілів не чули. Але, як розповіли сусіди, Лариса і Валентин ніколи не виходили з двору у комендантську годину, тож особливо не звернули увагу на той гомін, втім, коли вранці 24 серпня ми не побачили їх на подвір'ї, то почали хвилюватися.

«Зайшли до будинку – ніде їх не було. А коли заглянули до їхнього погребу, то побачили там тіло Валентина… Після того, як ми спустились до підвалу, щоб витягнути тіло Валентина, то побачили, що він обнімає накриту ковдрою мертву дружину Ларису», – розповіли свідки цієї трагедії.

Люди припускають, що злочинці могли використовувати зброю з глушником, оскільки звуків пострілів вони не чули.

За їхніми словами, подружжя Павленків займалися дрібним фермерством і до них щонайменше тричі додому вдиралися російські військові.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну військові глушники не використовують
Відповісти
кацапи дикі використовують все що мають в розпорядженні
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні