--> Неповнолітня дівчина в реанімації після того, як її збило авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Неповнолітня дівчина в реанімації після того, як її збило авто

0
Неповнолітня дівчина в реанімації після того, як її збило авто
У середу, 24 серпня, у селі Замок на Жовківщині 38-річний водій мікроавтобуса Mercedes-Benz збив 14-річну дівчину. Після ДТП дитину госпіталізували в реанімацію.

За даними поліції Львівщини, ДТП сталася близько 19:00 у селі Замок Львівського району. 38-річний водій автомобіля Mercedes-Benz, житель одного з сіл Львівського району, здійснив наїзд на пішохода – 14-річну мешканку району. Унаслідок ДТП малолітня дівчина отримала серйозні травми та була госпіталізована в реанімацію.

За фактом аварії поліцейські розслідують кримінальне провадження за порушення прави безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні