Маму з сином підозрюють у шахрайстві на 16 мільйонів

0
Маму з сином підозрюють у шахрайстві на 16 мільйонів
Двоє осіб підозрюються у шахрайській схемі з новобудовою у Львові. Від їх дій постраждало 19 людей, а загальна сума збитків становить 16 млн гривень.

Про це пише Львівська обласна прокуратура.

За даними слідства, чоловік, використовуючи підконтрольне йому товариство, предметом діяльності якого є управління активами інвесторів, та власну торговельну марку, вирішив заволодіти коштами громадян під виглядом інвестування їх у будівництво багатоквартирного житлового комплексу, що складається з житлових та нежитлових приміщень. До протиправної діяльності підприємець залучив свою матір, яка працювала там бухгалтером.

Вони продавали квартири у новобудові, що знаходиться на одній із центральних вулиць Львова. Інвестовані кошти підозрювані не передали забудовнику, а привласнили. У цей же момент будівництво житлового будинку фактично не здійснювалося.

Зловмисникам повідомлено про підозру за фактом шахрайства (частини 3, 4 ст. 190 КК України). Вирішується питання про оголошення підозрюваних у розшук у зв’язку з їх виїздом за межі України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Національної поліції України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні