На Кіпрі заарештували українку, яка погрожувала росіянам ножем

0
На Кіпрі заарештували українку, яка погрожувала росіянам ножем
Поліція кіпрського прибережного міста Ларнака арештувала 55-річну громадянку України, яку підозрюють у погрозах ножем групі росіян, що святкували день свого державного прапора, пише Європейська Правда.

За даними поліції та ЗМІ Кіпру, громадянка України у понеділок увечері підійшла нібито з ножем у руках до групи з майже двох десятків росіян, які тримали російські прапори.

Стверджується, що громадяни рф збиралися роз’їжджати на автівках по місту, святкуючи день російського прапора.

За словами речника кіпрської поліції Гарріса Гаджійясеміса, українку взяли під варту за звинуваченнями в нападі, вживанні алкоголю в публічному місці, володіння зброєю і порушення громадського порядку.

Відомо, що на Кіпрі живуть тисячі українців і росіян. Перед інцидентом невелика група громадян рф зібралася в місті Лімасол із символами російської агресії Z.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні