Окупанти стягують установки С-300 на територію Білорусі: що це означає

1
Окупанти стягують установки С-300 на територію Білорусі: що це означає
На Волинському та Поліському напрямках у прикордонних районах противник активно застосовує засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ). Зберігається загроза завдання ракетних та авіаційних ударів з території республіки Білорусь, пише Лента.ua.

Крім того, окупанти збільшують кількість установок С-300 на території Білорусі, а також ракетних носіїв у Чорному морі. Про це повідомив військовий експерт Олег Жданов.

Він відзначив збільшення комплексів С-300 на території Білорусі. Це комплекси, які можуть застосовувати переобладнані ракети класу «земля-земля» з дальністю до 200 км, що вражають наземні цілі.

Також Жданов попередив про небезпеку обстрілу ракетами «Калібр» - у Чорному морі чергує 5 носіїв, кожен із яких містить до 8 ракет.

За його словами, ворог може застосовувати тактику «вогневого валу» із застосуванням засобів важкої артилерії, а також задіяти весь арсенал бойової авіації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не розумію за що росіяни воюють, це просто геноцид від якого Москва і росіяни не відмиються за тисячу років і будуть прокляті усім світом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні