--> Астролог розповів про нову війну України з росією | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів про нову війну України з росією

2
Астролог розповів про нову війну України з росією
Стало відомо про те, чи повториться така сама війна в Україні у майбутньому. До чого готуватися найближчим часом, і чи чекає на нас мир із такими сусідами, пише Знай.UA.

Про це астрологиня Ірина Клевер вирішила розповісти під час свого нового інтерв'ю.

За її словами, в найближчому майбутньому Україну може чекати ще одна війна. Багато хто лякає, що від цього не втекти, і через свій провал росіяни наважаться на черговий наступ.

«Не буде на нашій землі перемоги якоїсь іншої держави. Ні! Зараз в Україні війна у розпалі. Через 5 років відтепер вона не буде знову, якщо зараз доб'ють, дійдуть і зроблять те, що мають зробити», - заявила астроекспертка.

Відразу ж після закінчення війни українські партнери активізуються, і допомагатимуть відбудовувати країну. Нам хотітимуть допомагати, як зазначає жінка. Також люди зможуть отримати компенсацію і відновлять зруйновані будинки, що не може не тішити.

Тобто війни ніякої може і не бути в майбутньому, якщо ми зараз зможемо здобути перемогу на полі бою.

Україна поверне свої окуповані території. Наша країна повернеться до кордонів 1991 року, але це може статися не так швидко, як хотілося б. Потрібно ще трохи терпіння, а головне — віри.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви ще циганів запросіть
Відповісти
мольфарів і шаманів з Бурятії
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні